PRIJE PAR DANA SMO PRIJATELJICA I NJENA OBITELJ TE MOJ MUŽ I JA IŠLI NA RUČAK… ONO ŠTO SMO DOŽIVJELI U RESTORANU NE BIH ŽELJELA NIKOME..

Kada smo se vratili u Kaliforniju, Dani se uselio kod mene i dogovorili smo se da će plaćati polovinu stanarine i računa što je oko 800 dolara mjesečno. Ja sam radila kao nastavnica književnosti pa i sama nisam bila posebno pri novcu i dobro mi je došlo to što sada dijelimo račune.

Zakazali smo i datum venčanja – 5. jul 2008. godine, što znači da smo bili dosta kratki s vremenom, naročito jer smo planirali veliku svadbu sa 200 gostiju. Moji roditelji su insistirali da sve plate. Deni je želio da učestvuje u organizaciji jer je želio da taj dan bude savršen. Čak nam je organizovao privatne sate plesa da bi prvi ples bio savršen. Moji roditelji su se isprsili za luksuzan hotel gdje će se održati vjenčanje, i ukupno ih je to izašlo 12.000 dolara, plus “sitnice” poput parkinga, balona, di-džeja, cvijeća, fotografa, sveštenika, moje venčanice, haljina za djeveruše i njegovog odijela, kao i odijela za kuma bilo je dodatnih 31.162 dolara.

Ostatak teksta pročitajte na slijedećoj stranici…

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *