SIROMAŠTVO, GUBITAK BEBE, A ODREKLI SU JE SE I RODITELJI! Tužna priča Tanje Savić zbog koje se povukla sa estrade! (FOTO)

Pevačica je u nedostatku novca želela da je proda sa čim se njeni roditelji nisu slagali, s obzirom na to da se, iako je kupljena njenim novcem, kuća vodila na njenog oca.

– Nisam u dobrim odnosima s roditeljima. Prevarili su me ljudi od kojih sam se tome najmanje nadala, i to me mnogo boli. Mi smo do prošle subote bili u dobrim odnosima, a onda se dogodio sukob preko kojeg ne mogu da pređem. Otišla sam kod njih u Radinac da uzmem papire od kuće koju sam kupila jer hoću da je prodam. Otac nije hteo da mi ih da. Nekretnina koja je kupljena od mojih para vodi se na njegovo ime. Nisam mogla da verujem šta me je snašlo. Nastao je haos i istog trenutka sam otišla odatle. Mnogo me boli izdaja, a ono što me je najviše povredilo jeste to što je moja mama rekla da ja lažem. Stidim se njenih reči. Ona me je vaspitala tako da ni za koga ne govorim da laže, a ona je prva koja me je nazvala lažovom. Sama je sebi lupila šamar – ispričala je tada Tanja.

Ostatak teksta pročitajte na slijedećoj stranici…

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *